Golden Week Gathering (revisited)

Assalamualaikum everyone…=)

Alhamdulillah..rahmat kasihNYA masih mengiringi jalan kita sehingga detik nafas saat ini…

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Ini Cerita Kita ..khas untuk akhawat semua..=)

Agar apa yang kita perolehi dari Program Golden Week Gathering tempoh hari adalah sesuatu yang bisa membuka minda dan membuatkan kita berfikir apa sebenarnya tujuan dan matlamat kehidupan ini..semoga menjadi GHULAM yang hebat..inshaAllah..=)

Kita terpisah atas sempadan geografi..dari selatan hingga ke Utara Jepun..kita terpisah pada jasadnya..namun hakikatnya..ruh kita menyatu, punya matlamat yang sama..gembira bertemu kalian yang juga bercita-cita besar untuk kejayaan agama ini..perjalanan masih jauh..matlamat kita jauh disana,jauh di alam yang berbeza..tidak nampak di mata..tapi sentiasa tersemat dihati..=)

Buat adik-adik semua…
Terima kasih kerana melakarkan memori yang sangat indah dalam hidup kami..=)
Semoga bertemu lagi di program akan datang..inshaAllah..

*Ghulam= budak yang baru memasuki alam remaja

7 thoughts on “Golden Week Gathering (revisited)

  1. uuuuu…. sukenye tgk…eventhough u guys are so far away from each other, I can feel the heat of ur ukhuwwah.. subhanllah…ain’t it great…

    n jealous sgt sbb pandai bahasa lagi 1.. uhuhuhu

    wassalam…

    ps: rase camnak terbang pi jepun je…^_^

  2. salam ukhuwah jugak tuk sisters di sane^_^
    tuk adik2 n sahabat sekalian,jgn jadikan program2 lepas hya sebagai kenangan kite..sebaliknya jadikanlah ilmu yg kite perolehi sbg `makanan` kpd akal kurniaan Allah s.w.t dan kekuatan utk kite terus berjuang di jalanNya…jalan dan matlamat kite ini masih jauh…tp,tetapkanlah keyakinan akan ketentuanNya ttg kemenangan ISLAM suatu hari nanti..dan moga kite terus istiqamah di jalanNya..iA^_~
    ~sayangi ukhuwah ini,hargai hidayah kurniaanNya~

    *to sisters di luar sane:marilah berjaulah ke jepun plak:)

  3. wah sronoknya tengok gambar!
    saigo made minna to isshoni ite dekinakatta noni, sugoku tanoshikatta ^o^
    insya Allah moga ketemu lagi di pejumpaan lain, nihon bukan besar sgt pun =)

  4. best2! (^_^)

    jom jadi Ghulam ud Da’wah yg hebat!

    video yg comel =)
    comel pada ‘pasukan baju purple’, comel pada lukisan comic, comel pada ‘makanan jepun’ hehehe

  5. terima kasih sisters sume..
    doakan kami di sini..=)

    inshaAllah pada sume..kita jumpe lagi next program..
    hari tu xsempat nak beramah mesra dengan sume..
    sampai ingtkan aqilah ni satu umur ngn saye..hari last b4 aqilah balik baru tau rupenya aqilah muda setahun..saya kakak rupenye..rase cam sebaya je..hihi..(bajet muda)..

    to kak aleen..makanan jepun mmg comel..jmput la dtg sini..=)

Mari berinteraksi di sini. Setiap patah kata dihargai.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s