KILAT menyambar di tanah air.

.

.

.

Awak oh awak.

Waktu natsuyasumi iaitu cuti sekolah hati girang gembira,

awak pulang ke tanah air kampung halaman terchenta ke ?

Nanti di tanah air, awak ada rancangan mega hebat seronok belaka kah?

Atau pun sedang berkira-kira mahu menghabiskan setiap detik masa yang melaju pergi itu dengan golek-golek di rumahmu syurgamu?

Atau mungkinkah awak belum merancang sebarang aktiviti yang indah nian menusuk sukma?

Awak oh awak.

Saya ada plan sesuatu yang baek punya~~~ hihi.

Untuk kita-kita lah.

Nak tak kalau saya ajak awak untuk berinteraksi pesona bahagia di sebuah program super duper best fuyyo di Malaysia nanti?

Nanti kan, akan kumpul ramai-ramai bergiat aktif lagi teruja dengan kawan-kawan dari kampung sebelah-menyebelah  negara bumi sakura yang dah tak bersakura (sekarang kan musim panas, huuuu~~~),  tak lain tak bukan kawan-kawan dari China dan Korea. Wow!

Kumpul ramai-ramai di Malaysia tanah tumpah darahku dan darahmu, tapi dengan kawan-kawan dari China dan Korea.

Eh, terujanya!

Errr…

klik ajelah awak.

[KILAT]

=)

(=

Jumpa di sana okeh.

Jom ajak kawan-kawan jiran tetangga sahabat handai menerjah ke sana.

.

.

.

psssttt :  Untuk awak-awak yang tak pulang ke tanah air, jangan merajuk okeh.  Nantikan kemunculan PETIR  yang tak kurang bergaya nya… woha!

pssssttt : Sama ada KILAT mahupun PETIR , manusia pasti silau dek pancar cahaya,  gerun dek dentum bunyi  nya. Lalu kita dengan penuh bergaya lagi teruja menerjahnya. Hebat lagi manis bukan? Hikhik. Jumpa di sanaaaa~~~ ^^

Mari berinteraksi di sini. Setiap patah kata dihargai.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s